Smutsiga saker att säga till din flickvän

Smutsiga saker du kan säga till din flickvän för att skicka henne över kanten!

Välkommen till mitt blogginlägg om smutsiga saker du kan säga till din flickvän att skicka henne över kanten! Det här är något som jag är säker på att många av er har tänkt på någon gång, men kanske aldrig haft modet att faktiskt försöka. Tja, idag är din lyckodag! Jag kommer att dela med dig några otroligt smutsiga saker som du kan säga till din flickvän i stundens hetta. Varnas, dessa är inte för svaga hjärtan!

Varför vi älskar dirty talk!

Vi vet alla att kommunikation är nyckeln i alla relationer, men ibland kan det leda till en gräl att säga fel sak. I stundens hetta är det lätt att säga något som du inte menar, och innan du vet ordet av uppstår ett gräl. Det finns dock vissa saker som du kan säga till din partner som inte bara kommer att få deras uppmärksamhet utan också slå på dem. Dirty talk är ett bra sätt att krydda ditt sexliv och få din partner att tänka på dig när du inte är i närheten.

Vad du kan förvänta dig när du börjar vara smutsig

Vilken typ av reaktion kan du förvänta dig när du säger smutsiga saker till din flickvän? Det beror verkligen på flickan och hur hon mår just då. Vissa tjejer kanske älskar det och blir riktigt påslagna, medan andra kan bli avskräckta av det. Det bästa sättet att mäta hennes reaktion är helt enkelt att prova det och se vad som händer!

Hur man slår på henne!

För det första är det viktigt att komma ihåg att varje person är annorlunda och vad som tänder en person kanske inte nödvändigtvis tänder en annan person. Med det sagt vill du mäta din flickväns reaktion på smutsigt prat innan du bara dyker in. Om hon verkar obekväm eller inte svarar, vill du backa. Men om hon svarar bra och blir synligt påslagen av det, fortsätt och låt ditt smutsiga prat flöda! Det finns några viktiga saker att tänka på när du skapar dina smutsiga pratmeningar.

Exempel på smutsiga saker du kan säga till din flickvän

“Dirty talk” kan betyda olika saker för olika människor. För vissa är det helt enkelt att använda ord och fraser som är lite mer grafiska än vanligt under sex. Andra kan inkludera rollspel eller prata om vissa fantasier. Och för andra sträcker sig fortfarande “dirty talk” utanför sovrummet in i det dagliga livet – lekfull skämt med en stygg kant som skapar sexuell spänning mellan partners. Oavsett vad din definition av smutsigt prat är, är en sak säker, smutsigt prat får saker varma och ångande i sovrummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *