Hur kommer man undan med fusk?

Fuskarens guide för att komma undan med det

Vi har alla varit där. Du är i ett förhållande och du finner otrohetssajter dig attraherad av någon annan. Vad gör du? Om du är som de flesta människor försöker du bekämpa det och ignorera attraktionen. Men tänk om att ge efter för frestelsen är det bästa för ditt förhållande? I det här blogginlägget kommer vi att utforska cheater’s Guide to Getting Away With It och hur det faktiskt kan förbättra ditt förhållande.

Hur kommer man undan med fusk?

Det är ingen hemlighet att fusk ökar. Faktum är att en ny studie visade att en av fyra amerikaner har fuskat på sin nuvarande partner. Om du funderar på att fuska, eller redan har fångats på bar gärning, finns det vissa steg du kan vidta för att öka dina chanser att komma undan med det. Med lite noggrann planering och utförande kanske du bara kan komma undan med fusk skottfritt. Här är vad du behöver veta:

Hur det faktiskt kan förbättra ditt förhållande

Vi vet alla att fusk är fel. Men ibland kan det hända. Och när det gör det behöver gratis sex spil det inte vara världens ände – eller ditt förhållande. Faktum är att fusk faktiskt kan göra ditt förhållande starkare. Så här gör du: När du fuskar på din partner bryter du i huvudsak deras förtroende. Detta kan vara svårt att bygga om; men om du är villig att anstränga dig kan det göra ditt förhållande ännu starkare än tidigare. Varför?

Fördelarna med fusk

Det finns många fördelar med att fuska i relationer. Fusk kan hjälpa par gratissex att krydda sitt kärleksliv, lägga till spänning i deras förhållande och till och med göra dem närmare. Fusk kan också vara ett sätt att hämnas på en otrogen partner.

Våra bästa tips!

Om du vill fuska utan att åka fast finns det några saker du måste tänka på.

  • Välj först din partner noggrant. Någon som är lojal och inte sannolikt kommer att snoka igenom dina tillhörigheter är nyckeln.
  • För det andra, skapa ett system för kommunikation som bara ni två vet om. Detta kan vara en hemlig kod eller fras som varnar din partner när du behöver träffas.
  • Slutligen, se till att du täcker dina spår genom att vara försiktig med vilka bevis du lämnar efter dig och var du förvarar något komprometterande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *