Hur dejtar man en puma?

De bästa sätten att framgångsrikt dejta en puma

Du har hört termen förut, men vad är egentligen en “puma?” En puma definieras vanligtvis som en äldre kvinna, vanligtvis över 40 år, som träffar yngre män. Vissa säger att hon är ett rovdjur, medan andra ser henne som helt enkelt självsäker och sexig. Oavsett vad du tar på pumor kan det inte förnekas att de blir alltmer populära i dagens dejtingscen. Här är några tips för att framgångsrikt dejta en puma.

Var inte rädd för pumor!

Cougars definieras populärt som kvinnor i 40-årsåldern (eller äldre) som träffar betydligt yngre män, i allmänhet med ett 10-årigt åldersgap eller mer. Popkulturen målar puman som rovdjur och patetiskt desperat, men kvinnor har nyligen börjat bekämpa stereotypen: riktiga pumor, hävdar de, är självsäkra, framgångsrika, ensamstående kvinnor över 40 år som – trötta på oromantiska och trångsynta män i sin egen ålder – träffar yngre killar som uppskattar dem.

Fördelar med att dejta en puma!

Pumor har blivit mer populära de senaste åren eftersom fler kvinnor väljer att dejta yngre män. Det finns många fördelar med att dejta en puma. För det första tenderar de att vara mer mogna än sina yngre motsvarigheter och förstå vikten av kommunikation och kompromiss i ett förhållande. De vet också vad de vill och är inte rädda för att gå efter det.

Topp cougar dating tips

Cougars är på jakt, och du kan ha turen att stöta på en på en bar eller nattklubb. Men hur vet du om hon är intresserad? Här är några tips om hur man dejtar en puma:

  1. Leta efter äldre kvinnor som frekventerar dessa typer av anläggningar. De är vanligtvis singlar och letar efter någon yngre och stilig som du!
  2. Få ögonkontakt och ge henne ett självsäkert leende. Cougars lockas till självsäkra män.
  3. Närma dig henne och starta en konversation.

Hur man framgångsrikt daterar en puma:

  • Gör dina läxor – vet vad du ger dig in på innan du tar steget och fråga ut någon som är betydligt äldre än du. Lite forskning kan gå långt!
  • Låt dig inte skrämmas – ålder är bara en siffra, och om du lockas av någon äldre så gå till det! De kommer att bli smickrade över att du har visat intresse.
  • Förtroende är nyckeln – kom ihåg att pumor är vana vid att dejta yngre, ofta mindre självsäkra män så kom in i förhållandet utan några osäkerheter eller hang-ups om åldersskillnader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *